Notice: Undefined property: stdClass::$background in /home/fioretti/public_html/modules/mod_headers/tmpl/default.php on line 13

Onze school - Theaterklas

De Theaterklas biedt leerlingen die toneelspelen leuk vinden een kans om naast de normale schoolloopbaan ook dat talent te ontplooien. Niet zomaar wat extra lesjes maar een gedegen opleiding.

Leeuwenhorst is een school met een warm hart voor cultuur en theater. Veel leerlingen doen ieder jaar met veel plezier mee aan onze fantastische theaterproducties en toneelvoorstellingen: als een ster sta je bij ons op de planken!

Vakken
In de Theaterklas krijg je een échte opleiding. Naast de vaste lessen bezoek je ook regelmatig voorstellingen in het theater en volg je diverse workshops.
In de lessen gaat het om: leren zoeken naar nieuwe mogelijkheden in je eigen creativiteit, persoonlijke aandacht, expressie en samenwerken.
Optreden is een belangrijk onderdeel van de Theaterklas. Elke Theaterklas werkt met zijn eigen groep naar meerdere voorstellingen toe. De klassen presenteren zich in januari tijdens de ReVue en in juni op het LTF.

Wat nog meer?
In juni is het 5RoeFestival te gast op onze school: Hét Jongeren Theaterfestival van Zuid-Holland.
In de bovenbouw kunnen de leerlingen deelnemen aan het inmiddels beroemde internationale theaterproject van de school: YET (Youth, Europe and Theatre).

Eigen Bijdrage
Voor de Talentklassen wordt een eigen bijdrage van € 150,- gevraagd

Interesse? Kom kijken bij een van onze voorstellingen!

Van donderdag 11 t/m zondag 13 juni 2020 vindt het Leeuwenhorst Theaterfestival plaats.