Notice: Undefined property: stdClass::$background in /home/fioretti/public_html/modules/mod_headers/tmpl/default.php on line 13

Onze school - Muziekklas

Muziek en muziekonderwijs staan hoog in het vaandel op Leeuwenhorst. Wij zijn trots op onze Muziekklassen die ieder jaar weer voor schitterende optredens en concerten zorgen. Van klassiek tot rock, van latin tot jazz. Kippenvel gegarandeerd!

In de Muziekklas krijg je twee uur extra les per week. In die lessen ga je samen muziek maken en zingen. Er wordt veel samengespeeld op diverse instrumenten maar ook speel je op je eigen instrument. De uitdaging voor de Muziekklas is met elkaar een zo hoog mogelijk niveau te bereiken zonder het plezier van samen muziek maken uit het oog te verliezen, want dat staat centraal.

Vakken
Naast zingen en het bespelen van je instrument leer je spelenderwijs ook veel over muziektheorie. Je leert songteksten schrijven en componeren. Je bezoekt concerten en je gaat kijken in geluidsstudio's. Je treedt vaak op en leert ook hoe je dat moet doen. Solo, in het schoolorkest of in de schoolband. Al snel werk je mee aan het Kerstconcert en het Open Podium.

Voor wie?
Heb je (enige) ervaring met het bespelen van een instrument en hou je van muziek maken? Dan ben je van harte welkom in onze Muziekklas. Na de Muziekklas kun je op de havo en het vwo muziek als examenvak kiezen waar je dan al goed op voorbereid bent. Ook daar staat het samen musiceren voorop.

Eigen Bijdrage:
Voor de Talentklassen wordt een eigen bijdrage van € 150,- gevraagd.