Notice: Undefined property: stdClass::$background in /home/fioretti/public_html/modules/mod_headers/tmpl/default.php on line 13

Mediatheek Online catalogus

Raadpleeg hier onze online catalogus.

Je vindt de Mediatheek op de begane grond. Het is een fijne plek binnen de school om te studeren in de studie- of stilteruimte en het lenen van boeken. Er zijn boeken in verschillende talen.
Als je een boek wilt lenen, dan kan dat met je leerlingenpas (deze krijg je aan het begin van het schooljaar) of met de Aura Library App (reuze handig want hiermee kun je de catalogus raadplegen  en zelf gemakkelijk boeken reserveren of verlengen). Je kunt een account aanmaken bij Aura Library en de app vervolgens downloaden.

Je kunt max. 10 boeken lenen voor een periode van 3 weken.

Ook kun je, tegen inlevering van je leerlingenpas, een Chromebook lenen om te gebruiken in de studie- of stilteruimte.

Via de school ben je tevens automatisch lid van de Openbare Bibliotheek Bollenstreek en heb je toegang tot een nog bredere collectie.

De openingstijden zijn: maandag t/m donderdag van 08.30 - 16.00 uur en vrijdag van 08.30 - 15.00 uur

Heb je een tip of een aanschafsuggestie ?
Laat het ons weten via de mail of kom langs.

Contact: Mw. C. van den Oever/Mediathecaris