Internationalisering

Internationalisering: “Durf over jouw/de grenzen te stappen; het is het meer dan waard!” (Kim)

Ben jij iemand die de wel een uitdaging aan wilt gaan? Dan is ons uitwisselingsprogramma misschien wel wat voor jou! Op het Leeuwenhorst organiseren wij uitwisselingen met landen als Japan, Noorwegen, Griekenland en ga zo nog maar even door. In een korte tijd zal jij een hechte band opbouwen met een leerling van een school in het buitenland. Je leert elkaar en jezelf hierdoor nog beter kennen. Dus als jij klaar bent om nieuwe vrienden te maken, andere culturen te leren kennen en wel van een uitstapje houdt, is dit wel wat voor jou!

Klik hier om naar de website van internationalisering toe te gaan. 

Het Leeuwenhorst is een Erasmus+-geaccrediteerde school. Dat houdt in dat de kwaliteit van ons programma door de Europese Unie is goedgekeurd en tevens wordt gefinancierd zodat internationalisering bereikbaar wordt voor al onze leerlingen. 

 

“...Maar het meest  waren wij als ouders trots en onder de indruk van dat Nederlandse meisje dat zoveel met onze dochter deelde en ook met de andere Japanse studenten, waardoor iedereen een stukje gelukkiger werd. We waren ontzettend blij om te zien hoe onze dochter, die vroeger altijd vooral bezig was met zichzelf, ook uitgroeide tot een meisje dat meer luistert en rekening houdt met de mensen om zich heen…” (gastouder uitwisseling Japan)