Notice: Undefined property: stdClass::$background in /home/fioretti/public_html/modules/mod_headers/tmpl/default.php on line 13

Onze school - YET

YET staat voor “Youth, Europe and Theatre”, het beroemde internationale theaterproject van onze school.

Ieder jaar wordt er door een groep leerlingen van onze school samen met leerlingen uit andere landen hard gewerkt om een theatervoorstelling op de planken te zetten. De afgelopen jaren is er gespeeld in Griekenland, Italië , Finland en natuurlijk in Nederland. De voorstellingen zijn iedere keer weer prachtig en voor veel leerlingen van onze school zijn dit dan ook onvergetelijke ervaringen.

Je kunt aan YET meedoen als acteur, musicus, decorbouwer, technicus of als lid van het media team (reporter, filmer, fotograaf of webbouwer). Er zijn veel taken te verdelen.

Het maximum aantal deelnemers is 26, waarvan een groot aantal acteurs. Indien er meerdere aanmeldingen binnen komen zijn wij helaas genoodzaakt een selectie te maken.

Youth, Europe and Theatre (YET) is ons in 1997 gestarte internationale Theaterproject waarin leerlingen van onze school samen met leerlingen uit andere Europese landen eens per jaar samen een voorstelling op de planken zetten.

Dit project wordt gestimuleerd door de Europese Unie en heeft als doel kennis te maken met verschillende culturen binnen de EU. Dit project heeft al meerdere Europese prijzen gewonnen.