Onze school - Bijzondere activiteiten

Het jaarlijkse Open Podium is een wervelende show. Vijfentwintig acts van hoog niveau. Zangers, zangeressen, bandjes en instrumentalisten laten zien wat zij in huis hebben. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de kaarten zijn in een mum van tijd uitverkocht.

De school biedt een aantal excursies met een educatief karakter aan, bijvoorbeeld naar Rome, Barcelona, Berlijn, Malaga, Parijs en Londen, waarbij de nadruk ligt op de culturele ontwikkeling van de leerlingen. Daarnaast zijn er excursies

Elk jaar wordt er door leerlingen een prachtige musical opgevoerd, zoals Peter Pan, Aladin, Jungle Book, Shrek en Beauty and the Beast.

Op Leeuwenhorst is er een leerlingenraad. Deze komt regelmatig bijeen om met twee docenten te praten over zaken die de leerlingen aangaan en het organiseren van activiteiten ten behoeve van de leerlingen.

YET staat voor “Youth, Europe and Theatre”, het beroemde internationale theaterproject van onze school.