mavo, havo, atheneum en gymnasium

Leeuwenhorst

Open Podium

Het jaarlijkse Open Podium is een wervelende show. Vijfentwintig acts van hoog niveau. Zangers, zangeressen, bandjes en instrumentalisten laten zien wat zij in huis hebben. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de kaarten zijn in een mum van tijd uitverkocht.

Lees meer: Open Podium

Comeniusproject

Het Comeniusproject is een samenwerkingsproject tussen verschillende scholen van de Europese Unie.

De bedoeling van dit project is het bewustzijn van verschillende culturen en talen binnen Europa te bevorderen. Door foto's, videoreportages, collages, brieven, e-mailberichten aan elkaar uit te wisselen, leren kinderen de levenswijze van hun leeftijdsgenoten in de partnerscholen beter kennen.

Er bestaan uitwisselingsprogramma's met Italië, Engeland, Noorwegen, Roemenië, Bulgarije, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Excursies naar.......

De school biedt een aantal excursies met een educatief karakter aan, bijvoorbeeld naar Rome, Barcelona, Berlijn, Malaga, Parijs en Londen, waarbij de nadruk ligt op de culturele ontwikkeling van de leerlingen. Daarnaast zijn er excursies

Lees meer: Excursies naar.......

Musical

Elk jaar wordt er door leerlingen een prachtige musical opgevoerd, zoals Peter Pan, Aladin, Jungle Boek en Shrek.

Leerlingenraad

Op Leeuwenhorst is er een leerlingenraad. Deze komt regelmatig bijeen om met twee docenten te praten over zaken die de leerlingen aangaan en het organiseren van activiteiten ten behoeve van de leerlingen.

Lees meer: Leerlingenraad

ECL

Evenementen Commissie Leeuwenhorst (ECL)
Er bestaat een zeer bedrijvige evenementencommissie die het hele jaar door allerlei activiteiten organiseert,

Lees meer: ECL

Mediagroep

De leden van de Mediagroep maken audio-en video-opnamen van diverse gebeurtenissen en activiteiten in en buiten de school. Ook houden ze af en toe interviews. Ze monteren die opnamen, zetten ze op DVD en/of tonen hun werk op de monitoren in de school en op de website. 

Ga hier naar ons Leeuwenhorst YouTubekanaal

 

Kerstconcert

Elk jaar brengen onze briugklassers een kerstconcert in de St. Jeroenskerk ten gehore.

Onder begeleiding van een aantal leerlingen uit de muziekklassen zingen zij de benkendste kerstliedjes.