Notice: Undefined property: stdClass::$background in /home/fioretti/public_html/modules/mod_headers/tmpl/default.php on line 13

Onze school - Veiligheid en waardering

met
meerwaarde

Iedere leerling op Leeuwenhorst moet zich veilig en gewaardeerd voelen. Onder- en bovenbouw zijn daarom qua lesruimtes zoveel mogelijk gescheiden. Zo houden we het overzichtelijk voor onze leerlingen. Daarnaast hebben we 5 kernteams: docenten samen zoveel mogelijk lesgeven aan dezelfde groep leerlingen en deze leerlingen daarom goed kennen en meerdere jaren begeleiden.
Iedere klas wordt tenslotte intensief begeleid door een mentor, die daarvoor kan terugvallen op twee andere docenten die aan de groep lesgeven. Samen vormen zij een kerngroep, die het groepsproces en het individuele leerproces nauwlettend volgen en begeleiden.