Notice: Undefined property: stdClass::$background in /home/fioretti/public_html/modules/mod_headers/tmpl/default.php on line 13

Nieuws - Schoolmusical 2020 Legally Blonde

Andere locaties

Onderwijs
met
meerwaarde

De Leeuwenhorst Musical 2020!

Doe mee met LEGALLY BLONDE!

 SCHRIJF JE HIER IN

 

De Musical:

Legally Blonde is een Amerikaanse musical met de muziek en tekst geschreven door Laurence O'Keefe en Nell Benjamin. Het verhaal is gebaseerd op het boek Legally Blonde geschreven door Amanda Brown en de in 2001 uitgekomen film met dezelfde naam, waarin Reese Witherspoon de hoofdrol speelde.

De musical werd opgenomen voor MTV in september 2007 en een maand later uitgezonden. Van deze opname zijn fragmenten op youtube te vinden. https://www.youtube.com/watch?v=RiX-EJA8n4w

 

In Nederland was deze musical in 2010 te zien. Daarmee was Nederland, na de VS en Engeland, het derde land dat de musical op de planken bracht.

 

Het verhaal:

Het verhaal gaat over Elle Woods, een sociëteitsmeisje, die aan een rechtenstudie aan de Harvard-universiteit begint om haar ex-vriend Warner terug te winnen. Ze ontdekt hoe de kennis van rechten anderen kan helpen en gaandeweg ontdekt ze dat ze meer is dan een 'dom blondje' en wint uiteindelijk een belangrijke rechtszaak waarin ze sportkoningin Brooke Wyndham verdedigt. Met de hulp van haar vriendinnen vindt ze uiteindelijk haar ware liefde in Emmett, een mede-student.

 

De repetities:

Elke maandagmiddag 16:45 – 18:15 in het forum of in het muzieklokaal tot aan de voorstelling. Na de zomervakantie beginnen we om 15:45.

De laatste week (week 29) voor de zomervakantie repeteren we elke dag van 09:00 tot uiterlijk 16:00. 

Na de zomervakantie is er 3 keer een repetitieweekend.

 

De voorstellingen:

Donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober 2020 

In totaal vijf keer in het Forum!

De kaarten voor de voorstellingen kosten € 5,- 

 

De voorwaarden:

Om mee te doen moet je er alle repetities zijn, inclusief de voorstellingen, generale en het repetitieweekend. Meer dan drie keer een repetitie missen, om wat voor reden dan ook, brengt deelname aan de voorstelling in gevaar. Verder wordt er een klein beetje huiswerk per week van je verwacht. 

 

Voor wie?

Alle leerlingen uit klas 1, 2, 3, 4 en 5 

 

Aanmelden?

Meld je aan via deze link: https://forms.gle/1r7g6Tg71secoXp59

 

Extra hulp?

Kun je niet alle data maar vindt je het toch leuk om betrokken te zijn? Voor deze productie zoeken we veel hulp achter de schermen! Dus meldt je gerust aan! Ook je ouders zouden mogen/kunnen helpen als ze willen!

 

Eerste repetitie 

Maandag 16 december verzamelen in de hal om 16:35u.