Nieuws

Wil je Leeuwenhorst komen bezoeken? Je kunt een afspraak maken voor een individuele rondleiding op school. Iemand van Leeuwenhorst zal jou en je ouders door het hele schoolgebouw rondleiden en er is alle tijd en rust om vragen te stellen!

Om een afspraak te maken voor een individuele rondleiding kunt u hier klikken.

Voor andere vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij Teylingen College Leeuwenhorst geloven we in de kracht van vooruitgang en innovatie. We zijn trots om aan te kondigen dat we onlangs een baanbrekende studiedag hebben georganiseerd, gericht op de integratie en het begrip van kunstmatige intelligentie (AI) in het onderwijs. Deze dag, speciaal ontworpen voor docenten van diverse scholen uit onze regio, markeert een nieuwe fase in het onderwijslandschap.

De open dag van Leeuwenhorst is op zaterdag 27 januari 2024 van 12.00 - 16.00 uur.
In verband met een groot congres bij het NH hotel (onze buren) is er beperkte parkeergelegenheid tijdens de open dag. Het zou fijn zijn als u met de fiets kunt komen. 

De schoolmusical gaat weer van start! Dit jaar gaan we werken aan de musical:
ANNIE
Annie op site.png

Het einde van het schooljaar komt snel dichterbij. Om alles goed te laten verlopen ontvangt u hierbij informatie over de laatste onderdelen van het schooljaar. Als laatste informeren we u over het bestellen van de boeken voor het nieuwe schooljaar. 

Al deze toppers zijn geslaagd voor hun examen in Tijdvak 1. Van harte gefeliciteerd allemaal!!