Nieuws

Andere locaties

Onderwijs
met
meerwaarde

Word leraar in Leiden en Duin & Bollenstreek! 

 

Overweeg jij een carrièreswitch en wil je de overstap naar het onderwijs maken?  Meld je dan aan voor de informatieavond op woensdag 11 maart over ‘Leraar worden’ in Leiden en Duin- & Bollenstreek!

Wil je graag bij ons op school komen in de brugklas?

Dan kunnen jouw ouders/verzorgers je aanmelden met het digitale aanmeldingsformulier:

DIGITAAL AANMELDINGSFORMULIER t.b.v. de brugklas 

Kijk hier hoe leuk het is op Leeuwenhorst! 

Promotiefilmpje Leeuwenhorst

Bibliotheek Bollenstreek en Teylingen College Leeuwenhorst pakken samen de informatie- en leesbehoefte in het voortgezet onderwijs aan.

De Leeuwenhorst Musical 2020!

Doe mee met LEGALLY BLONDE!

 SCHRIJF JE HIER IN

 

De Musical:

Legally Blonde is een Amerikaanse musical met de muziek en tekst geschreven door Laurence O'Keefe en Nell Benjamin. Het verhaal is gebaseerd op het boek Legally Blonde geschreven door Amanda Brown en de in 2001 uitgekomen film met dezelfde naam, waarin Reese Witherspoon de hoofdrol speelde.

Op dinsdag 3 december was het dan zover. De leerlingen uit 5 HAVO, 5 VWO, 4 HAVO en 4 VWO presenteerden zich aan ons tijdens het eerste deel van het openbare examen Kunstvak Drama.

Op deze avond zijn we getuige geweest van het eigen werk van de leerlingen uit 5 HAVO en 5 VWO. Stuk voor stuk gaven ze zichzelf bloot met zeer persoonlijke presentaties. De kwaliteit en diepgang van deze performances was ontzettend indrukwekkend. Het feit dat ze deze persoonlijke verhalen vertelden aan een publiek dat bestaat uit vooral vreemden getuigd van enorm veel lef en durf. “Ik voelde me trots dat ik voor deze leerlingen mag werken”, aldus Daphne van Houten (roostermaakster).