Nieuws

Andere locaties

Onderwijs
met
meerwaarde

Van onze Chinese partner school kregen we op Leeuwenhorst een zending van 600 mondkapjes en 40 veiligheidsbrillen. Deze hebben we gedoneerd aan de Regenboog groep in Amsterdam (zie ook www.deregenboog.org). Zij helpen daklozen aan onderdak, een hele uitdaging in deze tijd. Daarnaast zijn ze ook begonnen om opvang te regelen voor daklozen met Corona. Want hoe ga je in quarantaine als je geen huis hebt? De stichting heeft dringend behoefte aan mondkapjes voor dit waardevolle werk. 

Hierbij vlog nummer 2 van onze rector Cees Slats. Naast een update ook een aantal leuke ontwikkelingen deze week!

Vlog 2 Cees Slats

Op school, maar nu ook thuis; Leeuwenhorst staat voor je klaar! 

Samen sterk tegen Corona

Hier is hij dan. De eerste vlog van onze rector Cees Slats. Cees zal proberen elke week een vlog te maken om iedereen op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen tijdens deze Corona periode. 

Vlog Cees Slats

Geachte heer, mevrouw, beste leerling,

Na de persconferentie gisteravond hebben de bonden en de VO raad allen geadviseerd aan de scholen om te stoppen met het afnemen van schoolexamens. Wij vinden het zeer moeilijk, maar toch ook niet verantwoord om daar nog langer mee door te gaan. 

Daarom stoppen we met ingang van vandaag 12.00 uur voorlopig met het afnemen van schriftelijke schoolexamens. Het schoolexamen biologie voor de mavo gaat vanmiddag dus ook niet door. De mondelinge examens die op dit moment nog gepland staan, gaan wel door op afstand. 

Ben je examenleerling en ziek tijdens de SE week? Dan kun je bijgaand formulier downloaden, invullen en inleveren als je weer beter bent!

Ook dien je door een van je ouders telefonisch ziek gemeld te worden. Dit kun je niet zelf doen.