mavo, havo, atheneum en gymnasium

Leeuwenhorst

 

Bollenstreekse jeugd etaleert talent!


Afgelopen weken zijn de leerlingen van het Teylingen College Leeuwenhorst druk bezig geweest met het voorbereiden van het jaarlijkse Open Podium. De muziekdocenten hebben in samenwerking met de Evenementen Commissie Leeuwenhorst de audities gehouden en het Forum omgetoverd tot een mooi podium met een heuse bar. Stoelen voor het publiek werden neergezet, het licht werd ingehangen en de geluidsman stalde zijn apparatuur uit. Kaartjes zijn tijdens de pauzes verkocht aan leerlingen, maar ook de docenten kwamen in grote getale op de kaartverkoop af. Dit resulteerde in 3 uitverkochte shows!!

De jaarlijkse show is een goede afspiegeling van het talent op deze school. De leerlingen doen mee met verschillende acts. Dit jaar hebben muziek, theater en dansacts afwisselend het publiek weten te vermaken. De mensen in de zaal hebben genoten van de grote diversiteit aan acts en het enthousiasme van de leerlingen en het personeel (want ook van het personeel stonden er een aantal op het podium!). Het was wederom een daverend succes!

De foto's en video's van de show zijn inmiddels te vinden op de site van de Mediagroep: https://sites.google.com/view/lwhmediagroep/galerij/open-podium-2018