mavo, havo, atheneum en gymnasium

Leeuwenhorst

Muziekklas

Muziekklas
Muziek maken is plezier maken. Op Leeuwenhorst staat muziekonderwijs hoog in het vaandel. Wij zijn trots op onze Muziekklas die ieder jaar voor schitterende optredens en concerten zorgt. Van klassiek tot rock, van latin tot jazz. Kippenvel gegarandeerd!

In de Muziekklas krijg je twee uur extra muziekles per week. In die lessen ga je samen muziek maken en zingen. Er wordt veel samengespeeld op instrumenten. Vaak speel je op je eigen instrument maar je wordt ook uitgedaagd om andere instrumenten te bespelen.

Vakken
Naast zingen en het bespelen van je instrument leer je spelenderwijs ook veel over muziek. Je leert songteksten schrijven en componeren. Ook bezoek je concerten en ga je kijken in geluidsstudio's. Je treedt vaak op en leert ook hoe je dat moet doen. Solo, in het schoolorkest of in de schoolband. Al gauw sta je op het Open Podium....

Voor wie?
Heb je (enige) ervaring met het bespelen van een instrument en hou je van muziek maken? Dan ben je van harte welkom in onze Muziekklas. Na de Muziekklas kun je in het vwo muziek als examenvak kiezen, waar je dan al goed op voorbereid bent. Ook daar staat het samen musiceren voorop.

Eigen Bijdrage:
Voor de Talentklassen wordt een eigen bijdrage van € 150,- gevraagd.