Groep 8 - Wat doet de mentor en de brugcoaches?

Jouw aanspreekpunt binnen de school is je mentor. Het is haar/zijn taak om jou te helpen op school. Je bespreekt samen je resultaten, hoe je het op school vindt, over "waar ook alweer de administratie is", over het leren van toetsen en nog veel meer dingen.

De mentor staat altijd voor je klaar. Als er iets, ga je altijd eerst naar je mentor.

 

De mentor staat ook voor je ouders klaar. Aan het begin van het schooljaar is er een kennismakingsavond met de mentor en de andere ouders van je klas. Vlak voor de herfstvakantie is er een mentorspreekavond waar je ouders voor kunnen intekenen. Mochten je ouders met vragen zitten, kunnen zij altijd contact opnemen met de mentor. Mocht het nodig zijn dan kan de mentor tussentijds ook contact opnemen met je ouders en hen uitnodigen voor een gesprek.\

 

BRUGCOACHES

Naast je mentor heb je nog een 'grote broer/zus' op school, namelijk de brugcoaches. Dit zijn leerlingen uit klas 3 die de school dus al heel goed kennen. Zij kunnen jou van alles vertellen over het Leeuwenhorst. 

De brugcoaches helpen het hele jaar met het begeleiden van de eersteklassers. Ze zijn regelmatig aanwezig tijdens de mentorles en helpen tijdens de verschillende activiteiten zoals de introductieweek.