Groep 8 - Wat is de mediatheek?

Op school hebben wij een mediatheek. Hier vind je veel verschillende boeken in allerlei talen. Daarnaast kun je hier terecht voor informatie over allerlei onderwerpen.


Ook is het een fijne plek binnen de school om rustig te kunnen werken. De openingstijden zijn maandag t/m donderdag van 8.30– 16.00 uur en vrijdag van 08.30 - 15.00 uur.

Als je een boek wilt lenen dan kan dat met je leerlingenpasje of met de Aura Library App.. Dit pasje krijg je aan het begin van het schooljaar. Je kunt een boek voor een periode van drie weken lenen. Je mag maximaal tien boeken in je bezit hebben.

Heb je een boek langer nodig? Ga dan even langs de mediatheek en laat de retourtermijn verlengen. Je kunt ook boeken verlengen of reserveren met de App. Bij de mediatheek kun je daarnaast chromebooks lenen die je in de studie- en stilteruimte mag gebruiken tegen inlevering van je pasje. 

Via school ben je automatisch lid van de openbaren bibliotheek Bollenstreek. Met dit lidmaatschap heb je toegang tot een nog uitgebreider assortiment boeken. Je ontvangt op school een pasje voor dit lidmaatschap.