Groep 8 - Kennismaken en open dagen

×

Attentie

Headers.content: Field=text

-Individuele rondleidingen
Wil je Leeuwenhorst komen bezoeken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om een afspraak te maken voor een individuele rondleiding. 

-Leeuwenhorst Live
Daarnaast raden we je aan om de Leeuwenhorst live van afgelopen november te bekijken. In deze online informatieavond krijg je een inkijkje in onze school en komen allerlei belangrijke onderwerpen aan bod. 

-Leeuwenhorst Magazine
Bekijk hier ons magazine vol met leuke informatie over Leeuwenhorst!

Naast de rondleidingen, het Leeuwenhorstpakket en de online informatiegesprekken kan je natuurlijk ook hier op deze website heel veel informatie vinden.

Neem eens een kijkje in de 3D-tour door de school, bekijk Leeuwenhorst Live, ontdek de talentklassen of meld je gewoon alvast aan voor volgend jaar!

Heb je vragen over onze open dagen of over de brugklas? Dan kan mag je natuurlijk bellen met de school 0252-461 777 of stuur een mailtje aan de brugklascoördinator mevrouw van Eeden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.