Groep 8 - Kennismaken en open dagen

Wil je Leeuwenhorst komen bezoeken? Je kunt een afspraak maken voor een individuele rondleiding op school. Iemand van Leeuwenhorst zal jou en je ouders door het hele schoolgebouw rondleiden en er is alle tijd en rust om vragen te stellen!

KLIK HIER om een afspraak te maken voor een individuele rondleiding.

De open dag van Leeuwenhorst is op

zaterdag 21 januari 2023
van 10.00 - 14.00 uur


De open dag is zonder aanmelding vrij te bezoeken. Mochten er vanuit de overheid maatregelen volgen, dan communiceren wij dit hier op de website en op onze social media. 

Heb je interesse in een van onze Talentklassen? Wil je eens ervaren of theater, muziek, art, science of sport iets voor jou is? Wij organiseren hiervoor introductielessen op: 

woensdag 1 februari 2023 
woensdag 8 februari 2023
Beide middagen van 15.00 - 16.30 uur. 

Binnenkort kun je je hier opgeven voor een van de middagen.  

- Open dag app
Leeuwenhorst maakt ook gebruik van een speciale Open Dag App. Download onze Open Dag App in de App Store of Google Play. Zoek op Leeuwenhorst. 
Hier staat veel handige informatie overzichtelijk bij elkaar. Vergeet niet de pushmeldingen aan te zetten! 

- Virtuele tour
Klik hier om de virtuele tour te bekijken

- Leeuwenhorst Live
In november 2021 maakten wij Leeuwenhorst live. In deze online informatieavond krijg je een inkijkje in onze school en komen allerlei belangrijke onderwerpen aan bod. 

- Leeuwenhorst op YouTube
Wil je een indruk krijgen van de sfeer? Bekijk dan de video's op onze officiële YouTube kanaal.

Heb je vragen over onze open dagen of over de brugklas? Dan kan mag je natuurlijk bellen met de school 0252-461 777 of stuur een mailtje aan de brugklascoördinator mevrouw van Eeden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.