Groep 8 - Kennismaken en open dagen

Open Dag App

Dit jaar proberen we iedereen zo goed mogelijk te informeren over onze open dagen en over onze school.

We hebben daarom een speciale Open Dag App gelanceerd! In deze app staan filmpjes van de school en kan je zoveel mogelijk informatie vinden over Leeuwenhorst.

Je kan de app dowloaden via Google Play en de App Store.

Open dagen

Helaas hebben alle middelbare scholen moeten besluiten dit jaar géén fysieke open dagen te organiseren.

We willen alle groep 8 leerlingen natuurlijk wel zo goed mogelijk helpen bij het maken van hun keuze voor een nieuwe school.
Je kan je daarom aanmelden voor een Leeuwenhorst Pakket. In dit pakket vind je het Leeuwenhorst magazine met alle ins en outs over Leeuwenhorst en een aantal goodies!
Het Leeuwenhorst Pakket wordt in de week van 7 tot en met 11 februari rondgebracht. Je kan je tot 7 februari aanmelden voor het pakket.

Daarnaast hebben we natuurlijk nog onze introductielessen voor de talentklassen, rondleidingen op school en online vragenuurtjes. We zijn druk bezig om deze te organiseren binnen de huidige (nieuwe) regels. We hopen vanaf maandag 24 januari meer informatie hierover te kunnen geven!

After movie 2020

Benieuwd hoe een open dag er aan toe gaat op Leeuwenhorst?
Bekijk hier de after movie van vorig jaar, gemaakt door een van onze leerlingen!

Meer informatie?

Heb je vragen over onze open dagen of over de brugklas? Dan kan mag je natuurlijk bellen met de school 0252-461 777 of stuur een mailtje aan de brugklascoördinator mevrouw van Eeden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kun je niet langs komen op de open dagen of willen je ouders de school bekijken? Dan laten wij jou graag via een rondleiding de school zien! Helaas zijn deze rondleidingen momenteel niet mogelijk vanwege de coronaregels. Hou deze site in de gaten om te zien wanneer je weer afspraken voor een rondleiding kunt maken!