Chromebooks op de KTS

Op de KTS werken de leerlingen met Chromebooks en de Google for Education apps. Deze sluiten het beste aan bij onderwijstoepassingen. Chromebooks zijn betaalbare devices die de leerlingen snel onder de knie hebben. De Chromebooks zijn lichter en sneller dan een Windows laptop en de batterij gaat langer mee. Het digitale werken vindt plaats in de ‘cloud’ (online). Hierdoor krijgen de leerlingen thuis en op school toegang tot dezelfde informatie en software. 

Het is de bedoeling dat iedere leerling in leerjaar 1 en 2 beschikt over een Chromebook. In de lessen wordt dan ook veel digitaal gewerkt. Er is een gratis online cursus beschikbaar, waarmee leerlingen nog meer uit een Chromebook kunnen halen.

De KTS is een samenwerking aangegaan met The Rent Company. Hierdoor kunt u voor uw zoon/dochter een Chromebook met korting bestellen. U kunt een keuze maken tussen huur of koop. Het is niet verplicht om via The Rent Company te bestellen. Mocht u hier echter niet voor kiezen, dan mist u de voordelen van een zekerheidspakket en de speciale korting.

In dit bericht vindt u alle informatie over het bestellen van een Chromebook. Hierin leest u ook hoe het aanschaffen van een Chromebook via Stichting Leergeld in zijn werk gaat. Het bestelformulier ontvangt uw zoon/dochter via school en kunt u ook hier downloaden. Heeft u nog vragen? Stuur dan een bericht naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..