Nieuws

Nieuws

open dag kts 2022
De open dagen van de KTS zijn op dinsdag 24 januari en woensdag 25 januari 2023 van 9.00 uur tot 13.00 uur. Op dinsdag 24 januari is er ook een open avond van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Op woensdag 2 november vonden bij Teylingen College KTS twee bijeenkomsten plaats vanuit Sterk Techniekonderwijs Leiden, Duin- & Bollenstreek (STO LDB). 

Op woensdag 12 oktober vond op het Teylingen College KTS in Voorhout een bijeenkomst plaats over onderwijs en ondersteuning op maat voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs in de regio Duin- en Bollenstreek.

Heeft u de voorlichtingsavond voor leerjaar 3 of leerjaar 4 gemist of was u wel aanwezig, maar wilt u de presentatie nog eens bekijken? Dat kan via de links hieronder:

Ook dit jaar vindt er weer een mbo-opleidingenmarkt plaats in de Hooglandse Kerk in Leiden. Als voorproefje kunt u hieronder vast het e-magazine bekijken, waarin alle mbo-opleidingen staan beschreven.

De KTS in Voorhout is het schooljaar begonnen onder leiding van een nieuwe directeur, Dennis Engelhart. Zijn missie: behoud van de goede naam die de KTS heeft als vakschool. Tegelijkertijd wil hij benadrukken dat de school dé startplek is voor leerlingen met een praktische leerstijl en een mavo-/havo-advies.