Nieuws

Nieuws

Het is bijna zover; het tiny house van de KTS wordt momenteel behangen en geschilderd en dan is het klaar voor de verkoop.

Op de KTS melden zich niet alleen vanuit het basisonderwijs leerlingen aan, maar ook vanuit het voortgezet onderwijs (een andere middelbare school).

Voor eindexamenleerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) is er een presentatie beschikbaar, met daarin alle informatie over het eindexamen en over de vervolgopleiding.

Op het dak van het zwembad van de KTS staan sinds kort 118 zonnepanelen. De zonnestroom die dit systeem opwekt zal naar verwachting compleet worden verbruikt door de school, waardoor er minder energie hoeft te worden ingekocht.

De samenwerking tussen Teylingen College KTS en de Leo Kannerschool VSO is belangrijk voor leerlingen en collega's. Meer leerlingen kunnen worden opgeleid tot het behalen van een beroepsdiploma en collega's leren van elkaar. 

Op dinsdag 24 en woensdag 25 januari bezochten honderden enthousiaste basisschoolleerlingen de open dagen. Wat was het fijn, dat dit weer mogelijk was!