Nieuws

Nieuws

Andere locaties

Op de
KTS
maak
je het

Dit item wordt regelmatig bijgewerkt en gaat in op de meest voor de hand liggende vragen en de bijbehorende antwoorden.

Bijles kan in principe worden aangevraagd indien uw zoon / dochter voor het betreffende vak een onvoldoende (5,5 of lager) staat.

Zondag 7 maart jongstleden was de KTS te zien in het RTL-Z programma "De Barometer". Er is gefilmd op de afdelingen BWI, PIE en HBR. In het item geeft directeur Ton de Groot antwoord op de vraag: "Waarom is het VMBO belangrijk voor Nederland?". U kunt het filmpje hieronder nog eens terugkijken.

Voor informatie over de KTS kunnen u en uw kind kijken op onze groep 8-pagina. Hier kunt u onder andere de online informatieavond van 19 januari nog eens bekijken.

Traditiegetrouw zijn in de komende periode ook de open dagen van de MBO scholen. Door de lockdown worden deze anders georganiseerd. In de meeste gevallen worden er digitale varianten opgezet waarvoor u zich aan dient te melden. Om u van dienst te zijn is er een eenvoudige website opgezet om deze informatie actueel met u te kunnen delen. 

Overweeg jij een carrièreswitch én wil je de overstap naar het onderwijs maken? Meld je dan aan voor de (digitale) informatieavond op maandag 1 februari 2021 van ‘Leraar worden in Leiden en Duin- & Bollenstreek’!