Aanmelden

Aanmelden

Vanwege een wetswijziging verloopt de inschrijving dit jaar voor het voortgezet onderwijs anders dan voorgaande jaren. Er komt een landelijk centraal aanmeldmoment voor groep 8-leerlingen die naar het voortgezet onderwijs gaan. Het landelijk centraal aanmeldmoment loopt van 18 maart 2024 tot en met 31 maart 2024.

Vanaf 18 maart 2024 kunt u op deze pagina uw kind aanmelden voor leerjaar 1, schooljaar 2024-2025 op de KTS. Het aanmeldingsformulier sluit na 31 maart 2024.

Voor schooljaar 2023-2024 is het in bijzondere gevallen, zoals een verhuizing, mogelijk om uw kind nog aan te melden voor de KTS. In dat geval is het goed om eerst contact op te nemen met de school voor een vrijblijvende kennismaking. Mocht u naar aanleiding van deze kennismaking uw kind willen aanmelden, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na aanmelding nemen we contact met u op over de verdere stappen in het inschrijvingsproces.

Op Teylingen College KTS wordt gewerkt met een toelatingsprocedure. Deze procedure vindt u op de pagina aanmeldingsprotocol