Open dagen KTS

Open dagen KTS

Vragen

  • Met vragen over de KTS kunt u bellen naar: 0252-461800 of een e-mail sturen naar info_kts@teylingen-college.nl.
  • Heeft u vragen over dyslexie? Mail uw contactgegevens naar Manon Knetsch: knh@teylingen-college.nl. U wordt dan persoonlijk benaderd om uw vraag te bespreken.
  • Toch een kijkje nemen op de KTS? Meld u hier aan voor een persoonlijke rondleiding. Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak.

 

Klik hier voor een terugblik op de Open Dagen van schooljaar 2022-2023.

 

De open dagen van de KTS voor schooljaar 2024-2025 zijn op dinsdag 23 januari en woensdag 24 januari 2024 van 9.00 uur tot 13.00 uur. Op dinsdag 23 januari is er ook een open avond van 18.00 uur tot 21.00 uur.

 U hoeft zich voor deze voorlichtingsmomenten niet aan te melden. Parkeren kan op het terrein van de KTS.

Op de open dagen kunt u alle afdelingen van de KTS bezoeken. In de lokalen kan uw zoon of dochter zelf van alles doen en uitproberen. De open dagen van de KTS zijn 'doe-dagen'! U kunt overal rondkijken en vragen stellen aan docenten en leerlingen. Wij hopen u te zien met uw zoon/dochter op een van onze open dagen of op de open avond.

 

Bekijk de folder Op de KTS maak je het om vast meer te weten te komen over de KTS.

 

Kijkt u gerust verder rond, hier op onze Groep 8-pagina. U vindt in het menu het aanmeldingsformulier, nog meer foldermateriaal, een link om u aan te melden voor een rondleiding en nog veel meer.

Tot ziens op de KTS!