Groep 8

Groep 8

Vanwege een wetswijziging verloopt de inschrijving dit jaar voor het voortgezet onderwijs anders dan voorgaande jaren. ​Het landelijk centraal aanmeldmoment voor groep 8-leerlingen die naar het voortgezet onderwijs gaan​ liep van 18 maart 2024 tot en met 31 maart 2024.

Vanaf 18 maart 2024 heeft u op deze pagina de mogelijkheid gehad om uw kind aan te melden voor leerjaar 1 schooljaar 2024-2025 op de KTS, mits deze aanmelding was voorzien van een definitief advies met unieke code van de basisschool. Let op: bevestiging van aanmelding is geen bevestiging van toelating! U ontvangt op een later moment bericht over het besluit van toelating.

Aanmeldingen voor leerjaar 1 die na 31 maart 2024 zijn ontvangen of op die datum niet waren voorzien van een definitief advies met de unieke code van de basisschool, worden geplaatst op een wachtlijst. Zodra inzichtelijk is of we de aanmelding in behandeling nemen wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Aanmelding voor de overige leerjaren op de KTS (zij-instroom) is mogelijk via deze pagina van 18 maart tot en met 15 mei 2024. Binnen deze periode worden aanvragen in behandeling genomen en dossiers opgevraagd bij de huidige school. Na aanmelding nemen we contact met u op over de verdere stappen in het inschrijvingsproces. Let op: bevestiging van aanmelding is geen bevestiging van toelating! U ontvangt op een later moment bericht over het besluit van toelating.

Op Teylingen College KTS wordt gewerkt met een toelatingsprocedure. Deze procedure vindt u op de pagina aanmeldingsprotocol

 

Wil je met jouw klas de Hotspot bezoeken? Dat kan! Vraag het je meester of juf, zij kunnen je klas inschrijven via het reserveringssysteem op deze website.

 

Klik hier voor een terugblik op de Open Dagen van schooljaar 2022-2023.

 

U kunt zich aanmelden voor een rondleiding op de KTS. Samen met uw kind (leerling groep 8 of zij-instromer) kunt u dan een kijkje nemen bij verschillende lessen, waaronder die van de praktijkvakken zoals bouw, metaalbewerking, bakken en koken.  

De KTS heeft een divers aanbod aan informatiemateriaal voor basisscholen, leerlingen en hun ouders. Hieronder vindt u een selectie van het digitale foldermateriaal.

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over de KTS en de bijbehorende antwoorden: