De KTS

De KTS

Andere locaties

Op de
KTS
maak
je het

In de onderbouw maken de leerlingen, naast de AVO-vakken, kennis met de verschillende afdelingen. In het eerste jaar volgen de leerlingen een half jaar koken en bakken en een half jaar techniek.

Op de KTS laten wij de leerlingen in de lessen lichamelijke opvoeding kennismaken met verschillende sporten. Elke sport beoefenen zij gemiddeld vier weken. Aan het eind van de vier weken sluiten zij dit onderdeel af.

Sleutel jij graag aan jouw eigen brommer? Kan je niet wachten om met nieuwe technieken aan de slag te gaan? Dan is PIE wat voor jou. Pie staat voor produceren, installeren en energie

Ligt je interesse in het bewerken van hout? Heb je idee├źn over je toekomstige interieur of heb je altijd al willen metselen? Dan is BWI de richting voor jou. BWI staat voor bouwen, wonen en interieur.

Ligt jouw hart bij het koken en bakken en is gastvrijheid op jouw lijf geschreven? Dan is de afdeling HBR, Horeca, Bakkerij en Recreatie, echt iets voor jou. In het profiel maak je kennis met alle facetten van deze industrie. Je leert koken voor gasten en maaltijden serveren in onze moderne keuken en restaurant. Verder bak je brood, taart en koek in onze bakkerij. Ten slotte hoort evenementen organiseren ook tot de werkzaamheden.