Studiehoeken

Onze school - Studiehoeken

Op de koppen van de drie zijgangen (blauw, rood en geel) bevinden zich de studiehoeken. Deze studiehoeken zijn - het woord zegt het al - bedoeld om in te studeren.

Hoe aantrekkelijk misschien ook, is het niet de bedoeling om in de studiehoeken samen te komen om te kletsen. Daar is de aula voor. In de studiehoeken kun je terecht om in stilte huiswerk te maken of om te leren voor een toets. Tijdens de kleine en grote pauze is het wel toegestaan om de blauwe en rode studiehoeken voor ontspanning te gebruiken. Wel is het zo dat het aantal leerlingen dat in een studiehoek aanwezig kan zijn, beperkt wordt door het aantal stoelen. Er is plaats voor 9 stoelen voor maximaal 9 leerlingen; er zijn geen staanplaatsen.