Conciërgerie

Onze school - Conciërgerie

Bij de hoofdingang direct links vind je het kantoor van de conciërges mw. Van Steijn, dhr. De Bes en dhr. Marks. Zij verzetten voor leerlingen en collega's veel onzichtbaar werk.

De conciërges houden toezicht op het voorplein en de fietsenstalling en zorgen er o.a. voor dat alle leerlingen hun fietsen netjes in de rekken plaatsen, dat er kleine reparaties worden uitgevoerd en dat toetsen en lesmaterialen gekopieerd worden. Als leerling kun je met de conciërges te maken krijgen wanneer je in de pauze iets in de kantine wilt kopen of wanneer je na de pauze corvee-beurt hebt. Bij kleine of grote ongemakken zullen de conciërges je altijd proberen te helpen, bijvoorbeeld wanneer je je locker-sleutel bent vergeten of wanneer je een lekke band hebt.