Mavo en havo-instroom volgens IVO werkwijze

Duinzigt

Reizen

In klas 1 en 2 is er een wintersportreis, waar leerlingen zich voor opgeven. In klas 4 zijn er twee buitenlandse reizen; één naar Engeland en één afwisselend naar Berlijn en Parijs.

Lees meer: Reizen

Sportief

Gedurende het jaar zijn er diverse sporttoernooien. Er zijn toernooien waaraan alleen Duinzigt-leerlingen meedoen, maar ook toernooien met en tegen andere scholen.

Lees meer: Sportief

Creatief

Als je een muziekinstrument bespeelt en het leuk vindt om samen met andere leerlingen muziek te maken, kun je tijdens de grote pauze of na schooltijd terecht in het muzieklokaal.

Lees meer: Creatief

Excursies

Gedurende je tijd op Duinzigt zul je een aantal maal op stap gaan. Een vast onderdeel van de introductie in klas 1 is de poldersportdag in De Kwakel. De dag staat in het teken van 'teambuilding'.

Lees meer: Excursies

Feesten

Op Duinzigt zijn er ieder schooljaar vier feestavonden. Het eerste feest is alleen voor klas 1. Met dit brugklasfeest wordt de introductieperiode afgesloten.

Lees meer: Feesten

Vieringen

Op een aantal momenten in het jaar willen we stilstaan bij het feit dat we samen een gemeenschap vormen. Er is een gezamenlijke viering bij de start en het einde van het schooljaar.

Lees meer: Vieringen