Toets- en activiteitenweek 2022

Nieuws - Toets- en activiteitenweek 2022

De week voor de herfstvakantie is traditiegetrouw de week van de buitenlandse reis. Na twee jaargangen examenkandidaten zonder reis naar Berlijn of Parijs is 

het dit jaar wel weer mogelijk. Met twaalf docenten mee als begeleider is er voor de thuisblijvers geen regulier rooster mogelijk. Het lesrooster van 17 t/m 21 oktober ziet er dan ook anders uit dan gebruikelijk. De toets- en activiteitenweek voor klas 1, 2 en 3 belooft een afwisselende week te worden met (het woord zegt het al) toetsen en activiteiten. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de inhoud. Het streven is om bij het mentoruur van 11 oktober leerlingen te informeren over hun rooster.

Het programma van klas 1 bevat in ieder geval de XL-dag en een bezoek aan het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden en aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Verder is er nog een gastles over veiligheid op de fiets. De leerlingen van klas 2 gaan o.a. naar het Rijksmuseum in Amsterdam. En in klas 3 starten de leerlingen de voorbereiding op hun stage met een korte sollicitatietraining van medewerkers van LUBA Uitzendbureau. Verder zijn er workshops graffiti en streetdance en een gastles over de geschiedenis van de film. In ieder leerjaar zal ook een aantal toetsen worden afgenomen.