Belangstelling open dagen 2022

Nieuws - Belangstelling open dagen 2022

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Maandag 24 januari en dinsdag 1 februari organiseren we onze open dagen. Om het voor iedereen veilig en prettig te houden, is het nodig dat u zich hiervoor aanmeldt.

Met de huidige besmettingen gaan we ervan uit dat we eind januari nog steeds met corona-beperkingen te maken hebben. Het zal dus niet mogelijk zijn om zomaar de deur open te zetten en, zoals in het verleden 500 á 600 mensen over de vloer te hebben. We zullen het bezoek dus moeten reguleren met tijdsloten en maximum aantal bezoekers per tijdslot. Welke tijdsloten en hoeveel bezoekers dat zullen zijn, wordt hopelijk binnen enkele weken bekend.

Ieder tijdslot zal naar verwachting een algemene presentatie en een groepsrondleiding bevatten met daarnaast gelegenheid om medewerkers en leerlingen individueel te ontmoeten. Het is nu nog niet mogelijk voor een bepaald tijdslot aan te melden. Wel kunt u het belangstellingsformulier invullen. Zodra duidelijk is hoe we de open dagen op een verantwoorde manier kunnen organiseren, zullen we u per email informeren. Dat is ook het moment dat u zich voor een bepaald tijdslot kunt aanmelden. Het invullen van het belangstellingsformulier is dus nog géén aanmelding.

Belangstellingsformulier open dagen 2022