Kerstbal wordt Lentebal

Nieuws - Kerstbal wordt Lentebal

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

2021-2022 had weer een gewoon schooljaar moeten worden, zonder beperkingen en met veel leuke activiteiten. Er was al meer dan een jaar zoveel niet doorgegaan.

Maar met de oplopende besmettingen en ziekenhuisopnamen van dit moment is het niet verantwoord het Kerstbal te organiseren. Voor de tweede keer op rij. Dus opnieuw geen 'Last Christmas' van Wham! en geen 'All I want for Christmas is you' van Mariah Carey, geen galajurken en geen kerstmutsen. Vrijdag 17 december zitten we 's avonds thuis op de bank. Het goede nieuws is dat er een extra schoolfeest komt. Als de omstandigheden het t.z.t. toelaten organiseren we op vrijdag 25 maart heel graag een 'Lentebal'.

Ook de excursie naar de Kerstmarkt in Aken van 27 november hebben we helaas moeten cancelen. Ook deze activiteit vervalt nu voor het tweede jaar op rij. Maar ook hier geen afstel, maar uitstel. Als voorlopige nieuwe datum voor een leuk dagje naar de stad van Karel de Grote is zaterdag 26 maart. Uiteraard dan geen Kerstmarkt meer, maar Aken heeft zoveel te bieden dat het eigenlijk het hele jaar door een bezoekje waard is: van de grote Domkerk, poppenfontein en warmwaterbronnen tot een uitgebreid winkelaanbod en gezellige terrasjes. En vergeet de Duitse keuken niet!