Start schooljaar 21-22

Nieuws - Start schooljaar 21-22

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Op maandag 30 augustus zijn alle leerlingen nog vrij en op dinsdag 31 augustus komen alleen de nieuwe leerlingen 's middags op school. Vanaf woensdag 1

september verwachten we alle leerlingen op school; klas 1 om 10.30 uur (inloop 10.20 uur), klas 2 om 8.40 uur, klas 3 om 9.00 uur en klas 4 om 8.45 uur. Voor klas 1, 2 en 3 staat de gehele dag in het teken van kennismaken en positieve groepsvorming. Het programma duurt tot ongeveer 15.00 uur en heeft als doel om zo snel mogelijk een leuke klas te worden. De vierdeklassers starten woensdag met een mentoruur en volgen vanaf het tweede lesuur de lessen volgens het rooster. Als gevolg van het introductieprogramma in klas 1, 2 en 3 ziet dat rooster van klas 4 er die dag anders uit dan gewoon. Donderdag 2 september zitten alle leerlingen in de les. Leerlingen beginnen het 1e uur met een mentoruur.

De brugklassers weten al van de kennismakingsmiddag in juni bij wie ze in de klas zitten en wie de mentor is, maar dat geldt nog niet voor de leerlingen van klas 2, 3 en 4. Zij kunnen woensdag bij binnenkomst in de aula op de nieuwe klassenlijsten zien in welke klas ze geplaatst zijn en wie de nieuwe mentor is.