Nieuwe leerlingen

Nieuws - Nieuwe leerlingen

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Alle nieuwe leerlingen van klas 1 t/m 4 worden dinsdag 31 augustus op school verwacht. Voor de brugklassen (inclusief groeiklas) is er een introductieprogramma 

dat om 12.30 uur begint en rond 15.00 uur zal zijn afgerond. Ook woensdag 1 september zal nog in het teken staan van kennismaken, de weg leren kennen en je thuis voelen. De overstap naar het voortgezet onderwijs is er een die bij veel kinderen met een lichte spanning gepaard gaat. Om deze kriebels te kunnen 'weglachen' zal theatergroep 'The Big Mo' een optreden met veel humor verzorgen. Voor de brugklassen start de introductiedag om 10.30 uur en zal duren tot ongeveer 15.00 uur.

Alle nieuwe leerlingen die van een andere VO-school in klas 2, 3 of 4 instromen, worden dinsdag 31 augustus om 13.00 uur op school verwacht voor een korte kennismaking. Net als bij de brugklassers geldt ook voor de 'instromers' in klas 2, 3 en 4 dat er in de eerste dagen veel op hen afkomt. Het is prettig dat een aantal praktische zaken zoals inloggen in SOM, het vinden van je locker en het ontvangen van een printsleutel al geregeld is. Ook maken zij alvast kennis met hun teamleider en mentor. Woensdag 1 september leren de nieuwe leerlingen van klas 2 en 3 ook hun klasgenoten kennen. Deze introductiedag begint om 8.40 uur en staat in het teken van positieve groepsvorming.

Voor klas 4 is woensdag 1 september de eerste lesdag.