Nieuws - Start schooljaar 20-21

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Op maandag 31 augustus zijn alle leerlingen nog vrij en op dinsdag 1 september komen alleen de nieuwe leerlingen 's middags op school. Vanaf

woensdag 2 september verwachten we alle leerlingen van klas 2, 3 en 4 om 8.40 uur op school en van klas 1 om 9.30 uur. Voor klas 1 en 2 staat de gehele dag in het teken van kennismaken en positieve groepsvorming. Het programma duurt tot ongeveer 14.00 uur en heeft als doel om zo snel mogelijk een leuke klas te worden. De derde- en vierdeklassers starten woensdag met een mentoruur en volgen vanaf het tweede lesuur de lessen volgens het rooster. Dat rooster kan er deze dag een beetje anders uitzien als gevolg het introductieprogramma in de onderbouw. Voor de eerste- en tweedeklassers beginnen de lessen op donderdag 3 september.

De brugklassers weten al van de kennismakingsmiddag van eind juni bij wie ze in de klas zitten en wie de mentor is, maar dat geldt nog niet voor de leerlingen van klas 2, 3 en 4. Zij kunnen woensdag bij binnenkomst in de aula op de nieuwe klassenlijsten zien in welke klas ze geplaatst zijn en wie de nieuwe mentor is.