Nieuws - Informatieavonden voor ouders

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Direct na de eerste schooldag zal uw zoon/dochter thuiskomen met verhalen over nieuwe klasgenoten en docenten. Ook zal er al direct veel praktische

informatie over tafel gaan, over roosters, boeken, inloggen, PTO, introductiedag etc. Niet alles zal direct duidelijk zijn, maar de ervaring leert dat na twee, drie weken de meeste puzzelstukjes wel op hun plaats zijn gevallen. Dat is ook een goed moment om u uit te nodigen en (nader) kennis te maken. De voorlichtingsavonden van half september dienen dan ook een tweeledig doel: informeren en kennismaken. En misschien is dat laatste wel het belangrijkste.

Om een jaar lang samen op te trekken, is het waardevol om elkaar bij aanvang te ontmoeten. Daarom spreken we ook wel over "kennismakingsavonden". Noteert u alvast de data? De informatieavond van klas 1 is op maandag 14 september, van klas 2 op woensdag 16 september, van klas 4 op maandag 21 september en van klas 3 op dinsdag 22 september. Naar verwachting starten de vier avonden om 19.30 uur met een plenair gedeelte met aansluitend een bijeenkomst met de mentor, maar als gevolg van de dan geldende corona-maatregelen kan hier nog van worden afgeweken.