Nieuws - Welkom op Duinzigt

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Alle nieuwe leerlingen van klas 1 t/m 4 worden dinsdag 1 september op school verwacht. Voor de nieuwe brugklassers is er een introductieprogramma dat om 

12.30 uur begint en rond 15.00 uur zal zijn afgerond. De overstap naar het voortgezet onderwijs is er een die bij veel kinderen met een lichte spanning gepaard gaat. Om deze kriebels te kunnen 'weglachen' zal theatergroep 'The Big Mo' een optreden verzorgen met veel humor. In de brugklas zal ook woensdag 2 september (9.30-14.00 uur) nog in het teken staan van kennismaken, de weg leren kennen en je thuis voelen. 

Ook de nieuwe leerlingen die van een andere VO-school in klas 2, 3 of 4 instromen, komen dinsdag 1 september naar school. Tussen 13.00 en 14.00 uur is er een korte kennismaking. Net als bij de brugklassers geldt ook voor de 'instromers' in klas 2, 3 of 4 dat er in de eerste dagen veel op hen afkomt. Het is prettig dat een aantal praktische zaken zoals inloggen in SOM, het vinden van je locker en het ontvangen van een printsleutel al geregeld is. Ook maken de instromers van klas 2, 3 en 4 alvast kennis met hun teamleider en mentor. En als zij op woensdag 2 september naar school komen, kennen ze dus ook elkaar al.