Nieuws - 2e Ouder-mentorgesprekken

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Op 10 en 11 februari vinden de ouder-mentorgesprekken van klas 4 plaats. Direct na de voorjaarsvakantie, op 3 en 4 maart organiseren we twee avonden voor de

ouders / verzorgers van leerlingen in klas 1, 2 en 3. De inschrijving en planning van deze gesprekken vinden echter al vóór de vakantie plaats. Op 10 februari ontvangt u een e-mail met daarin een link waarmee u zich voor het 10-minutengesprek met de mentor kunt inschrijven. U kunt daarbij indien gewenst een opmerking plaatsen of een vraag stellen. De inschrijving sluit op maandag 17 februari om 9.00 uur. In de loop van die dag ontvangen de mentoren een overzicht van de aangevraagde gesprekken (met daarbij de vragen en opmerkingen).

De mentoren gebruiken deze dagen ook om de gesprekken te plannen. Zij zullen uw zoon/dochter uiterlijk op vrijdag 21 februari een strookje meegeven met daarop de dag, het tijdstip en de plaats van het gesprek. Het kan zijn dat een mentor ervoor kiest om u via de mail te informeren. Mocht er in de communicatie over de afspraak iets misgaan, neemt u dan contact op met de mentor. Alleen hij/zij kan u vertellen hoe laat en waar het gesprek zal plaatsvinden.

De rapportvergaderingen zijn van maandag 17 t/m donderdag 20 februari. Op deze dagen geldt een 40-minutenrooster. Leerlingen die nog toetsen van vóór 27 januari moeten inhalen, komen op deze middagen verplicht op school studeren.