Nieuws - Bandworkshop

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Speel je een instrument of zing je graag en lijkt het je leuk om samen met andere leerlingen in een bandje muziek te maken, dan kun je je t/m 24 januari opgeven

voor de bandworkshop. In de daarop volgende week ga je een bandje vormen met andere leerlingen die zich hebben aangemeld. Hoe jouw bandje eruit komt te zien, kun je dus zelf bepalen! Iedere band wordt begeleid door een enthousiaste Duinzigt-collega: mw. Capel, dhr. Koolemans, dhr. Maiburg, dhr. Van Boven en dhr. van Zelst. Je hoeft niet super goed te zijn, maar moet wel zelfstandig een beetje kunnen spelen. Deelnemen aan de bandworkshop betekent ook dat je toezegt dat je bij de repetities aanwezig bent en je positief opstelt. 

In de maanden februari / maart kom je met je bandje wekelijks bij elkaar om lekker te pingelen, trommelen, blazen of zingen. Met je bandleden en begeleider kun je afspreken om het resultaat op het Open Podium van 3 april ten gehore te brengen. Dat kan, maar hoeft niet. Aan deelname aan de bandworkshop zijn geen kosten verbonden. Je kunt je vanaf 8 januari opgeven d.m.v. een strookje dat bij de administratie ligt. Twijfel niet, het is echt een leuke ervaring!