Nieuws - Kerstgala

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Vrijdag 13 december wordt de aula voor het jaarlijkse Kerstgala omgetoverd tot een gezellige feestzaal. Hopelijk biedt het thema Glitter & Glamour voor leerlingen

en medewerkers voldoende inspiratie om er deze avond op hun 'Kerst-best' uit te zien! Leerlingen kunnen deze avond een vriend, vriendin, broer of zus meenemen. Kaartjes voor deze introducés moeten wel in de voorverkoop gekocht worden. Op de avond zelf worden aan de deur alleen nog kaartjes voor leerlingen verkocht. Leerlingen betalen €1,00 en introducés €2,00.

Om 20.00 uur gaan de deuren open en zullen de eerste feestgangers over de rode loper de school betreden. In de fotohoek kunnen zij zich in hun feestelijke outfit op polaroid laten vereeuwigen. Voor de liefhebbers is er 'koek & zopie' en staat er een frietkraam op het voorplein. Maar het belangrijkste is natuurlijk de muziek en de gezelligheid. Iets voor 24.00 uur zal de dj het laatste nummer draaien en gaan daarna de lampen weer aan.

De voorverkoop voor het Kerstbal start op maandag 9 december. Op maandag, woensdag en vrijdag kunnen leerlingen in de grote pauze op het podium in de aula een kaartje kopen. De Duinzigt Feestcommissie verloot onder deze 'early-birds' een JBL-box. Leuk toch?!