Nieuws - Voorlichtingsavonden 2020

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Op maandag 20 en dinsdag 28 januari zijn onze informatieavonden voor ouders en leerlingen van groep 8. Op woensdag 29 januari organiseren we voor leerlingen

een open middag met mini-lesjes. Tijdens de informatieavonden van 20 en 28 januari 2020 staat - het woord zegt het al - het geven van informatie centraal. De avonden zijn zo ingericht dat ouders en leerlingen ieder op hun eigen wijze een goede indruk krijgen van wat Duinzigt te bieden heeft. Er is een informatiemarkt met presentaties en demonstraties, en er is volop gelegenheid om met (oud)leerlingen, ouders en medewerkers in gesprek te gaan. De avond begint om 19.30 uur met een welkomstwoord in de aula. 

Op woensdag 29 januari 2020 kunnen leerlingen van groep 8 ervaren hoe het is om brugklasser van Duinzigt te zijn. Vanaf 14.00 uur zijn er mini-lesjes van 20 minuten in vier verschillende vakken. Uiteraard zit daar XL Sports, Arts en Discovery bij. Ouders die met hun zoon of dochter meekomen, kunnen aansluiten bij één van de rondleidingen of in de aula met elkaar of met medewerkers een kopje koffie of thee drinken. Leerlingen hoeven zich niet vooraf voor deze open middag in te schrijven, maar het is wel wenselijk dat zij vóór 14.00 uur aanwezig zijn.

Op onze website bij 'Groep 8' leest u meer over onze school, bijvoorbeeld over het inschrijven en de aanname in leerjaar 1.