Nieuws - Wintersportreis 2020

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

In april 2020 zal alweer voor de 19e keer de wintersportreis voor leerlingen van klas 1 en 2 worden georganiseerd. Van zondag 19 t/m zaterdag 25 april zal een 

gezelschap van naar verwachting 50 onderbouwleerlingen in Fusch (Oostenrijk) verblijven. Opnieuw zal Haus Brunhilde het onderdak, het ontbijt en het avondeten verzorgen. De kosten voor deze reis zijn voor een deel afhankelijk van het aantal deelnemers, maar zullen tussen de 550 en 600 euro bedragen. Gisteren zijn de leerlingen d.m.v. een brief ge├»nformeerd.

Ziet uw zoon/dochter het helemaal zitten om in de eerste week van de meivakantie samen met andere Duinzigters lol te maken in de sneeuw, schrijft u hem/haar dan in door op onderstaande link te klikken en het inschrijfformulier volledig in te vullen. Dat kan tot en met 31 oktober. Zodra de inschrijving gesloten is, ontvangt u een bevestigingsmail dat uw zoon/dochter mee kan naar Oostenrijk. De organisatoren streven ernaar om alle leerlingen, die zich hebben ingeschreven ook daadwerkelijk te laten deelnemen.

Ja, ik schrijf me in voor de wintersportreis 2020!