Nieuws

Nieuws

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Met ingang van komend schooljaar volgen leerlingen in 1-mavo, 1-havo en 2-mavo het vak IT&M. Deze week heeft de medezeggenschapsraad met deze wijziging ingestemd.

We kunnen opgelucht adem halen. Het niet doorgaan van de voorlichtingsavonden heeft niet geleid tot minder aanmeldingen. Sterker nog, Duinzigt zit in de lift!

We hopen dat het in 2023 mogelijk wordt om op onze locatie de volledige havo te volgen. In juni doet ons bestuur een aanvraag voor een nieuwe school: Havo Duinzigt.

Ga er maar even lekker voor zitten! Julia, Kayleigh, Simon, Juul, Stijn, Susan en Damian zitten in de brugklas. In deze video laten ze hun nieuwe school zien en vertellen ze waarom zij voor Duinzigt kozen.

Woensdag 16 december werden de middelbare scholen gesloten; eerst tot 18 januari, toen tot 10 februari en nu tot 2 maart. Twee en een halve maand in lockdown,

Op 25 maart moeten de leerlingen van 2-mavo en 3-mavo het definitieve keuzeformulier inleveren. Hopelijk hebben ze voldoende inzicht gekregen in de vragen: