Nieuws

Nieuws

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Nu het kabinet besloten heeft de lockdown te verlengen zal ook de informatieavond van 26 en de open lesmiddag van 27 januari géén doorgang kunnen vinden.

Ga er maar even lekker voor zitten! Julia, Kayleigh, Simon, Juul, Stijn, Susan en Damian zitten in de brugklas. In deze video laten ze hun nieuwe school zien en vertellen ze waarom zij voor Duinzigt kozen.

Augustus 2021 start op Duinzigt de Groeiklas, een tussenjaar voor kinderen die iets meer tijd nodig hebben voor een goede start in het VO; een jaar tussen groep-8 en de brugklas.

Vanaf woensdag 16 december worden de lessen voor klas 1, 2 en 3 online gegeven. Daar gaan we na de kerstvakantie in ieder geval mee door t/m vrijdag 15 januari.

Op 13 oktober kondigde premier Rutte aan dat er een landelijke verplichting komt tot het dragen van mondkapjes in publieke binnenruimtes waaronder middelbare scholen.

Heel graag hadden we dit jaar opnieuw voor alle derdejaars een stageweek georganiseerd. Maar onder de huidige omstandigheden wordt het een stagedag.