Mavo en havo-instroom volgens IVO werkwijze

Duinzigt

De geslaagden van 2019!

Het Teylingen College Duinzigt is trots om de onderstaande personen te feliciteren met het behalen van hun diploma. 

Niet iedereen heeft ervoor gekozen om het geslaagd zijn op deze manier bekend te maken. 

Karos Abdulqadir

Bart van Ark

Martijn Barmentloo

Lizzy Barnhoorn

Jelle Beijk

Huub van den Berg

Stijn van den Berghe

Joost Blangé

Geeke  Bolhuis

Imre van den Bos

Tycho van den Bos

Aimée Brouwer

Jasmijn Caspers

Jamie Coelen

Abel Cohen

Rens van Delft

Jill van Delft

Juliëtte van Delft

Jesper van Dijk

Victoria Donker

Kick van Duijn

Tirza van Duin

Rubi Dusoswa

Senna Geijteman

Thimo Gelderblom

Bram Gilijamse

Semme Goede

Sam van Goozen

Mandy Guijt

Faye van Hattem

Judy Heemskerk

Nikki de Heij

Maud Heijnen

Stef Honsbeek

Amber Hooijmans

Marwa Kachtian

Chloé Kamlade

Alec van Kempen

Fabian Kerkhoven

Sandra Khouri

Eva Klavert

Charlotte van der Klugt

Joppe Knoester

Loes Koning

Rens Kooreman

Sidney Kruijt

Max van Laar

Lars Laken

Tim Lutjeboer

Tess van Mil

Bente Minnee

Koen Mol

Esmée de Mooij

Teun Nieuwenhuis

Jelle Nuij

Jasmijn van Oostrum

Joey Otgaar

Bram van Paridon

Eline Peper

Marc Peper

Nina van der Ploeg

Sebastiaan van der Pluijm

Jodi van Rooijen

Lucas van Rooyen

Sam Rotteveel

Anna de Rover

Dennis Schönau

Jelle Sikking

Levi van de Staak

Merlijn Teuben

Jeanine Tom

Jay Trouerbach

Dena Valentijn

Stan van Velzen

Denise Verbaas

Annan Verboom

India Verhoef

Irene Visser

Jill Vliegenthart

Matthijs Vlieland

Finn Vogelenzang

Youri Vooijs

Thymen Wesseling

Jaemy Westgeest

Yasmina Yen

 

Laatste repetities

Voor Jelle, Abia, Isa, Tessa, João, Maurits, Anna, Maxime, Roos, Amé en Olaf zijn het spannende weken. Het is aftellen naar vrijdag 24 mei, de avond van de première van Moord aan Boord. Het avontuur begon in oktober en al snel werd duidelijk dat regisseur dhr. Koolemans een hele goede groep had samengesteld. Zeven maanden lang is er iedere vrijdagmiddag, plus nog enkele dagen in het weekend gerepeteerd. De teksten werden braaf geleerd en het spel en samenspel werden steeds beter. Inmiddels beginnen ook het decor en de kostuums steeds meer vorm te krijgen en is het licht- en geluidsplan gereed. Maandag 20 mei start de voorverkoop tijdens de kleine en grote pauze. Ook op de avond zelf kunt u nog een toegangskaartje kopen. Voor het geld hoeft u het niet te laten. Voor de symbolische prijs van 1 euro heeft u een ongelooflijk leuke avond. Op zaterdag 25 mei spelen de leerlingen Moord aan Boord nog twee keer, om 15.00 uur en om 20.00 uur.

Moord aan boord

Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei speelt de Duinzigt Toneelgroep drie keer de voorstelling Moord aan Boord, een prikkelende komedie, waarin niets is wat het lijkt. De Duinzigt Toneelgroep bestaat uit elf leerlingen uit klas 1, 2, 3 en 4. Voor sommigen is het de eerste keer dat ze meedoen, voor anderen al de tweede of derde keer. Wat hen bindt is dat ze het leuk en uitdagend vinden om gezamenlijk iets tot stand te brengen en grenzen te verleggen, maar vooral om samen veel lol te hebben. Vrijdag 24 mei om 20.00 uur is de première en zaterdag 25 mei is er een middagvoorstelling om 15.00 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur. In alle gevallen is een half uur voor aanvang de zaal geopend. Toegangskaartjes zijn bij binnenkomst beschikbaar en kosten één euro. Komt u ook?!

Duinzigt Toneel

Op 24 mei om 20.00 uur is het "licht uit, spot aan" voor de leerlingen van de Duinzigt Toneelgroep. Voor een goed gevulde aula spelen zij de eerste van drie uitvoeringen van Moord aan Boord. Drijvende kracht achter het toneel op Duinzigt is muziekdocent dhr. Koolemans. Moord aan Boord is al weer zijn achtste toneelstuk. Eerder bracht hij o.a. Midzomernachtmoord, De Blauwe Vrouw, Camping Rivièra en Hamlet ten tonele, steeds met hetzelfde vaste begeleidingsteam, bestaande uit mw. Van Rooden, dhr. Van Zelst en dhr. De Bes. Toneel op Duinzigt heeft weliswaar een lange traditie en behoort zeker tot het dna van de school, maar is wel altijd een buitenschoolse activiteit geweest. Het vraagt veel vrije tijd van leerlingen, waar ze gelukkig ook veel voor terugkrijgen. En wellicht treden ze later wel in de voetsporen van oud-Duinzigt-leerlingen Dieuwertje Dir of Ilke Paddenburg, die nationale bekendheid verwierven in het theater, op de televisie of in de bioscoop.