Belangstelling

Groep 8 - Belangstelling

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Op Duinzigt zitten ongeveer 600 leerlingen. Zij komen van veel verschillende basisscholen uit de regio Leiden en de Bollenstreek. Ooit stonden zij voor dezelfde keuze als jij: is Duinzigt een school voor mij?

Heeft u zich samen met uw zoon/dochter zo goed mogelijk georiënteerd en is de keuze op Duinzigt gevallen, dan moet u hem/haar vóór 15 maart 2021 bij ons aanmelden.

We hopen dat het in 2023 mogelijk wordt om op onze locatie de volledige havo te volgen. In juni doet ons bestuur een aanvraag voor een nieuwe school: Havo Duinzigt.

Ga er maar even lekker voor zitten! Julia, Kayleigh, Simon, Juul, Stijn, Susan en Damian zitten in de brugklas. In deze video laten ze hun nieuwe school zien en vertellen ze waarom zij voor Duinzigt kozen.

Bent u leerkracht of intern begeleider van een basisschool en bent u voor uzelf of voor uw kinderen op zoek naar een voorlichting op maat, dan denken we graag met u mee.

Zit uw zoon of dochter al op een VO-school en overweegt u een overstap naar Duinzigt, neemt u dan contact op met de teamleider van het betreffende leerjaar.