Belangstelling

Groep 8 - Belangstelling

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Op Duinzigt zitten ongeveer 600 leerlingen. Zij komen van veel verschillende basisscholen uit de regio Leiden en de Bollenstreek. Ooit stonden zij voor dezelfde keuze als jij: is Duinzigt een school voor mij?

De schoolbesturen in Leiden en Duin & Bollenstreek hebben gezamenlijk besloten dat er ook dit jaar géén grote fysieke informatiebijeenkomsten zullen worden georganiseerd.

Woensdag 2 februari organiseren we 's middags een open lesmiddag voor leerlingen van groep 8. Vind je het leuk om onze school te bezoeken, dan kun je je hiervoor inschrijven.

Heeft u zich samen met uw zoon/dochter zo goed mogelijk georiënteerd en is de keuze op Duinzigt gevallen, dan moet u hem/haar vóór 15 maart 2022 bij ons aanmelden.

Bent u leerkracht of intern begeleider van een basisschool en bent u voor uzelf of voor uw kinderen op zoek naar een voorlichting op maat, dan denken we graag met u mee.

Zit uw zoon of dochter al op een VO-school en overweegt u een overstap naar Duinzigt, neemt u dan contact op met de teamleider van het betreffende leerjaar.