Mavo en havo-instroom volgens IVO werkwijze

Duinzigt

Zit uw zoon of dochter op een VO-school en overweegt u een overstap naar Duinzigt, neemt u dan contact op met de teamleider van het betreffende leerjaar.

Dat kan per mail of telefonisch (071-5171131). U kunt ook een aanmeldingsformulier invullen en opsturen. Geeft u daarbij op de achterzijde duidelijk aan om welk leerjaar het gaat. In dat geval neemt de teamleider contact met u op. Een overstap van de ene naar de andere VO-school maak je bij voorkeur niet. Het moet dus een succes worden. Daar hoort een zorgvuldige intake bij. Tot de toelatingsprocedure van leerjaar 2, 3 en 4 behoort een kennismakingsgesprek met ouders/verzorgers en leerling. Ook zullen we de toeleverende school vragen een onderwijskundig rapport in te vullen. Een goede, zorgvuldige intake betekent dat we de aanmeldingen uiterlijk twee weken voor het einde van het schooljaar binnen moeten hebben. 

Voor meer informatie over de aanmelding kunt u contact opnemen met de teamleider van het betreffende leerjaar.
Leerjaar 2 Mw. Roet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leerjaar 3 Mw. van Haeringen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leerjaar 4 Dhr. Spadon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duinzigt jngen

Duinzigt bruist