Belangstellingsmeting

Duinzigt havo - Belangstellingsmeting

Andere locaties

Duinzigt
voor een stevige basis
met heel veel extra's

Een van de voorwaarden om Duinzigt-havo te starten, is aantonen dat er voldoende belangstelling is. Dat gebeurt d.m.v. het afgeven van 'ouderverklaringen'.

Met een ouderverklaring geeft u aan dat u uw kind zou willen inschrijven op Duinzigt-havo. De verklaring betekent niet dat u dit ook verplicht bent. U kunt altijd nog besluiten om uw kind op een andere school aan te melden. We hebben zo'n 150 ouderverklaringen nodig om in 2023 te kunnen starten.

In de periode van 1 juli tot uiterlijk 15 oktober kunt u ons initiatief steunen met uw ouderverklaring.  Op de website van DUO (www.duo.nl/particulier) wordt jaarlijks op 1 juli onder het kopje 'Ouderverklaring voor nieuwe scholen' een overzicht van alle nieuwe initiatieven gepubliceerd. Op dat overzicht vindt u het initiatief Duinzigt-havo. Om uw ouderverklaring af te geven dient u in te loggen op Mijn DUO met DigiD met sms-controle of met de DigiD-app. U hebt hierbij het burgerservicenummer van uw zoon/dochter nodig. Meer informatie over DigiD vindt u op de site van DigiD.

Voorwaarden voor deelname aan belangstellingsmeting:

  • U bent de ouder of verzorger van het kind en beslissingsbevoegd.
  • U kunt per kind 1 ouderverklaring geven.
  • Uw kind valt op 1 november 2021 in de leeftijdscategorie van 10 t/m 12 jaar.
  • Uw kind woont in een postcodegebied dat valt binnen een straal van 15 kilometer van onze school.
  • U hebt de afgelopen 2 jaar geen ander goedgekeurd initiatief gesteund.