Mavo en havo-instroom volgens IVO werkwijze

Duinzigt

Sportdagen  2019

Zo richting de zomer is het weer tijd voor de sportdagen voor alle leerlingen op het Duinzigt. Op dinsdag 16 juli en woensdag 17 juli hebben alle leerlingen sportieve activiteiten gepland. Onderstaand vindt u alle informatie over de sportdagen in de verschillende leerjaren.

Keuzesportdag (jaar 1, 2 & 3)

Voor de leerlingen uit jaar 1 en 2 is er op dinsdag 16 juli de keuzesportdag.

Voor leerjaar 3 is de keuzesportdag op woensdag 17 juli. 

 

Atletiek sportdag               (jaar 1)        09:30 melden bij mentor

Op Woensdag 17 juli vindt de atletiek sportdag plaats. Op deze dag zullen alle 1e klassen op verschillende onderdelen tegen elkaar strijden. De klas wordt begeleid door de mentoren. De sportdag vindt plaats bij AV Rijnsoever (Olympiaweg 2, Katwijk aan Zee) Deze dag zal rond 14.00 uur afgelopen zijn.

Spelsportdag                        (jaar 2)       09:00 melden bij mentor

Op woensdag 17 juli hebben alle leerlingen uit klas 2 een spelsportdag. Tijdens de sportdag zullen we een kampioenschap houden met verschillende sporten. Zo spelen we: voetbal, hockey, en softbal.

Samen met de klas zullen de leerlingen, onder begeleiding van de mentoren, meerdere wedstrijden spelen tegen andere klassen. Het sporttoernooi wordt gehouden op de velden van AV Rijnsoever (Olympiaweg 2, Katwijk aan Zee). De spelsportdag zal rond 14.00 uur afgelopen zijn.

Vlietlanden watersportdag              (jaar 3)          09:45 melden bij mentor

Voor het 3e jaar is er op dinsdag 16 juli een watersportdag bij watersportcentrum Vlietlanden (Rietpolderweg 11, 2266 BM Leidschendam). Tijdens deze dag gaan de leerlingen: Vlotten bouwen, kanoën, waterfietsen en een samenwerkings-parkour afleggen.

De leerlingen worden om 9.45 omgekleed verwacht op het terrein van de Vlietlanden. Zij melden zich s ’morgens bij de mentor. Voor deze dag is het belangrijk om je eigen lunch mee te nemen en een setje droge kleding. Het is immers een watersportdag! De sportdag zal afgelopen zijn rond 14.00 uur. In de bijlage vindt u een routebeschrijving naar de Vlietlanden voor de leerlingen.  

Met sportieve groet,

Duinzigt sectie L.O.